dinsdag 21 oktober 2014

Amsterdam Incassobureau Zorgt Dat Uw Rekeningen Worden Betaald

Een incassobureau inschakelen is nooit leuk. Want op het moment dat u zover bent, is er iets aan de hand. Uw klant betaald zijn rekeningen niet, en u heeft al meerdere pogingen gedaan om dit alsnog voor elkaar te krijgen. Op het moment dat het incassobureau er aan te pas komt, bent u het zat. U wilt de rekening betaald hebben, en wel zo snel mogelijk!


Hoe werkt dat precies?

Het incassobureau Amsterdam zal de vordering graag van u overnemen. Nu denken sommige mensen dat een incassobureau niet zoveel kan doen. Een goed incassobureau kan u wel degelijk helpen.

Zo heeft het Invorderingsbedrijf bijvoorbeeld een heel hoge kans van slagen. In tot wel meer dan 90% van de gevallen wordt uw geld geïncasseerd in de minnelijke fase. Dit wil zeggen dat er geen rechter aan te pas hoeft te te komen.

Door de technieken die worden ingezet kunnen deze goede percentages worden behaald. Het begint altijd met het versturen van een brief of op een andere manier contact leggen met uw klant. Deze brief is duidelijk maar toch ook streng. Uw klant zal zich realiseren dat de rekening echt betaald moet worden, anders wordt er overgegaan op zwaardere maatregelen. Voor meer informatie:

Invorderingsbedrijf B.V.
Herengracht 282
1016 BX Amsterdam
020 760 3920
https://www.invorderingsbedrijf.nl/incassobureau-amsterdam
https://www.facebook.com/incassobureau.amsterdam


Geen opmerkingen:

Een reactie posten